Sherbime

Gjate qendrimit tuaj ne gjithashtu ju ofrojme :

  • Duke ju sherbyer ushqimin ne restorantin tone ose ne dhomen tuaj
  • Pije sipas deshires ne dhomat tuaja
  • Pastrim ditor te ambjenteve te qendrimit

Ne ju ofrojme lloje te dhomave

Dhoma
Dhomat jane te gjitha me pamje nga deti. Jane te pajisura me: ajer te kondicionuar, TV, minibar dhe cdo kusht tjeter qe sherben per te ofruar komoditet.
1-4Kati
4Rooms
1Beds
1Baths
Suita
Suitat jane te gjitha me pamje nga deti. Jane te pajisura me: ajer te kondicionuar, TV, minibar dhe cdo kusht tjeter qe sherben per te ofruar komoditet.
1-4Floor
4Rooms
2Beds
1Baths
Apartamente
Apartamentet jane te gjitha me pamje nga deti. Jane te pajisura me: ajer te kondicionuar, TV, minibar dhe cdo kusht tjeter qe sherben per te ofruar komoditet.
1-4Floor
3Rooms
4Beds
2Baths